Showing 1–16 of 18 results

A-Z Direct

Merrni vetëm një bustine në ditë që të furnizoni organizmin me vitaminat, mineralet, dhe elementët gjurmë më të rëndësishëm + Luteinë.Një sasi optimale e vitaminave , mineraleve dhe elementëve gjurmë esenciale është një kriter i rëndësishëm për mirëfunksionimin e organizmit.

Coenzyme Q10

Sistemi Doppelherz COENZYM Q10 100 + VITAMINA mbështet metabolizmin e energjisë me vitaminat B dhe kontribuon në mbrojtjen e qelizave me vitaminë E dhe selen. Gjithashtu përmban 100 mg koenzimë Q10. Koenzima Q10 është një substancë që lidhet me disa vitamina dhe i përket grupit të ubikinoneve.

Doppelherz Abwehr aktiv DIRECT

Abwehr Aktiv Direkt me  Zink + Selen + Histidinë + Vitaminë C SUPLEMENTET USHQIMORE Me zink, selen dhe vitaminë C për të mbështetur funksionin normal të sistemit imunitar. Përveç kësaj me aminoacidin histidin. E shijshme dhe ne trajte bustine per konsum pa uje.

Doppelherz Augen Extra

Syri është një nga organet më të mahnitshme në trupin e njeriut dhe sfidohet ditë e natë. Puna në kompjuter, shikimi i TV shpesh dhe ngarja e natës janë veçanërisht stresuese për syrin. Faktorë të ndryshëm luajnë një rol për shëndetin, mirëmbajtjen e funksionit vizual dhe shikimin ditë e natë. Kjo gjithashtu përfshin një furnizim të mirë të lëndëve ushqyese.

Doppelherz B-Komplex DEPOT

Mirëqenia fizike dhe performanca ndikohen nga faktorë të ndryshëm. Kjo gjithashtu përfshin ushtrime adekuate dhe një dietë të shëndetshme. Sfidat dhe stresi i jetës së përditshme kërkojnë energji dhe muskuj të forta!

Doppelherz C + Zink + E 400 DEPOT

Një furnizim adekuat i lëndëve ushqyese të caktuara është thelbësor për funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbrojtjen e qelizave tona nga stresi oksidativ.

Doppelherz Eisen-Femin DIRECT

Doppelherz Eisen-Femin DIRECT jo vetëm që ju siguron ushqyesve të rëndësishëm hekur, acid folik, vitaminë B6, vitaminë B12 dhe vitaminë C, por edhe shije të shkëlqyeshme. Hekuri është një element gjurmë thelbësor që është i nevojshëm për shumë funksione në trup. Kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës, pigmentit të kuq të gjakut dhe kështu mbështet transportin normal të oksigjenit në gjak

Doppelherz Magnesium 400

Magnezi mbështet funksionin normal të muskujve dhe metabolizmin e energjisë Sfidat e jetës së përditshme dhe tendosja fizike nga puna ose sporti kërkojnë energji, forcë muskulore dhe nerva. Një furnizim optimal i vitaminave dhe mineraleve është një parakusht i rëndësishëm për mirëqenien dhe performancën e trupit tonë.

Doppelherz system FÜR IHN

Sistemi Doppelherz FUR IHN përmban vitamina, minerale dhe elementë gjurmë të zgjedhur me kujdes të vitaminës A – zinkut, të cilat përfshihen në procese të shumta metabolike në trup dhe janë përshtatur posaçërisht për nevojat e burrave. Ai gjithashtu përmban 20 mg koenzimë Q10, 50 mg ekstrakt shege dhe 135 mg ekstrakt të farës së kungullit.

Doppelherz system FÜR SIE

Sistemi Doppelherz FUR SIE përmban vitamina, minerale dhe elementë gjurmë të përshtatur për nevojat e grave plus 3 përbërës të tjerë.

Immun Multivitamine Family

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Magnesium 400 Night

Një gjumë i shëndetshëm është i rëndësishëm që të keni një ditë të mirë dhe që të qëndroni efiçentë.
Doppelherz Magnesium 400 për natën i ofron trupit tuaj 400mg magnezium gjatë natës, që kontribuon në një funksion normal të muskujve. Për më tepër, ndihmon në balancën e elektrolitëve dhe në funksionin e sistemit nervor.

Multivitamine Family

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Schwhangere Mutter

Zgjedhja e ushqimeve të shëndetshme dhe furnizimi i mjaftueshëm me vitamina, minerale dhe acide yndyrore të vlefshme omega-3 janë të një rëndësie të madhe. Nevoja për disa vitamina dhe minerale rritet ndjeshëm gjatë shtatzënisë, pasi nëna duhet të kujdeset për fëmijën e palindur. Nevoja për shumë lëndë ushqyese rritet ndjeshëm edhe gjatë ushqyerjes me gji.

Vital Materna Plus

Formula e avancuar për të mbështetur konceptimin, shtatzëninë dhe ushqyerjen me gji Punimet e fundit shkencore tregojnë se një furnizim i mirë me vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese të veçanta në dy muajt para konceptimit ka një ndikim pozitiv në shëndetin e fëmijës që do të lindë. Doppelherz® aktiv krijoi suplementin ushqimor Vital Materna PLUS për të ndihmuar gratë gjatë shtatzënisë që nga momenti i konceptimit deri në fund të periudhës së ushqyerjes me gji. Acidi folik për plotësimin e folatit perikonceptiv.