Schwhangere Mutter

Zgjedhja e ushqimeve të shëndetshme dhe furnizimi i mjaftueshëm me vitamina, minerale dhe acide yndyrore të vlefshme omega-3 janë të një rëndësie të madhe. Nevoja për disa vitamina dhe minerale rritet ndjeshëm gjatë shtatzënisë, pasi nëna duhet të kujdeset për fëmijën e palindur. Nevoja për shumë lëndë ushqyese rritet ndjeshëm edhe gjatë ushqyerjes me gji.

Description

Marrja nga nëna e acideve yndyrore omega-3, acidi dokosaheksaenoik (DHA) kontribuon në zhvillimin normal të syve dhe trurit tek fetusi dhe tek foshnjat që ushqehen me gji. Për këtë qëllim, përveç sasisë ditore të acideve yndyrore omega-3 të rekomanduara për të rriturit, duhet të merren 200 mg DHA çdo ditë. Acidi folik kontribuon në ndarjen e qelizave dhe rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë. Jodi luan një rol në prodhimin normal të hormoneve tiroide, të cilat kryejnë detyra të rëndësishme metabolike. Kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe metabolizmin normal të energjisë. Hekuri mbështet formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe transportin normal të oksigjenit në trup. Kërkesa dyfishohet gjatë shtatzënisë. Doppelherz siguron një kombinim të gjerë të lëndëve ushqyese gjatë shtatzënisë në mënyrë që të mbulojë furnizimin me lëndë ushqyese ose një nevojë të shtuar. Jo i përshtatshëm për të rinjtë nën 16 vjeç. Ruani të thatë dhe jo mbi 25°C.

 • Beta-Carotin 2 mg
 • Vitamin C 110 mg
 • Vitamin B1 1,2 mg
 • Vitamin B2 1,6 mg
 • Vitamin B6 1,9 mg
 • Vitamin B12 3,5 µg
 • Vitamin D 10 µg
 • Biotin 60 µg
 • Folsäure 600 µg
 • Niacin 15 mg NE
 • Pantothensäure 6 mg
 • Eisen 10 mg
 • Calcium 131 mg
 • Magnesium 100 mg
 • Jod 150 µg
 • Zink 5 mg
 • Omega-3-Fettsäuren 300 mg
 • Docosahexaensäure (DHA) 250 mg
 • Eicosapentaensäure (EPA) 32,5 mg
 • Vitamin E 13 mg α-TE
 • Pa laktoze
 • Pa gluten
 • 30 tableta + 30 kapsula
 • Merrni 1 tabletë dhe 1 kapsulë një herë në ditë me vaktin kryesor (p.sh. mëngjes ose drekë)
 • Doppelherz