Farmaci Doppelherz

Qysh nga viti 2015 pranë kryqëzimit tek 21 dhjetorit ka filluar aktivitetin e saj Farmaci Doppelherz.

Shërbimi me cilesi, profesionalizmi, këshillimi me përgjegjshmëri dhe profesionalizëm në të gjitha rastet për të gjitha kategoritë e pacientëve që drejtohen tek Farmacia kanë qenë dhe vazhdojnë të mbeten parime të pacënueshme të aktivitetit të farmacisë.

Nje ndër angazhimet kryesore ka qenë dhe mbetet ofrimi i të gjithë gamës së produkteve si medikamente, suplemente ushqimore, kozmetike, aksesorë farmaceutikë të cilat qarkullojnë në tregun farmaceutik dhe para farmaceutik shqiptar.

Për cdo pyetje mund të drejtoheni në nr. e tel +355 4 225 2319

Kontakt

Për më shumë informacion mos hezitoni të kontaktoni me ne.