JK FARMA

Historiku

J&K Farma eshte nje kompani importuese me shumice e krijuar ne qershor te vitit 2007, dhw nga viti 2009 operon ne tregun shqiptar nen emrin J&K Farma,

Kompania ne aktivitetin e saj eshte e fokusuar kryesisht ne importin e produkteve farmaceutike, lendeve shtese ushqimore, kozmetikes, te medical devise si dhe te medikamenteve.

Qe nga koha e krijimit te saj J&K Farma ka ardhur nga viti ne vit duke e zgjeruar aktivitetin e saj e per pasoje edhe gamen e produkteve te importuara nga shume shtete. 

Misioni Yne

null
Ofrimin e produkteve cilesore per tregun farmaceutik shqiptar qe garantojne standartet me te larta europiane.
null
Rritjen e numrit te klienteve lokale qe kerkojne dhe i besojne produkteve tona.
null
Fokusi yne i panegociueshem eshte te ofrojme produkte cilesore prandaj nuk tolerojme te ofrojme mallra te nje cilesie qe nuk permbush kerkesat e tregut dhe synimet tona.
null
Sherbim korrekt me cilesi e pergjegjshmeri ndaj klienteve tane.

Vlerat tona

null

Profesionalizmi

Per ne perben nje nder parimet dhe vlerat baze te aktivitetit tone qysh nga koha e krijimit
null

Sinqeriteti

Per ne besimi reciprok ndertohet mbi bazen e sinqeritetit
null

Pergjegjshmeria

Ne jemi te ndergjegjshem se pergjegjshmeria ndaj klienteve tane perben njje sjellje konstante te pacenuesheme
null

Cilesia

Shqiperia ka arritur sot nje standard ku cilesia eshte kthyer ne detyrim ndaj klientit

Bashkepunimi Nderkombetar

J&K Farma ka arritur te zgjeroje gamen e bashkepunimit me shume kompani te huaja qe ofrojne produkte cilesore ne trajtimin e semundjve dhe simptomave te ndryshme.

Aktualisht J&K Farma ka marreveshje bashkepunimi me gjashte kompani dhe konkretisht me Doppelherz, Amos Vital, Dr Mueller, Babaria , Pegasus Pro dhe Unigloves, konkretisht nga Gjermania, Republika Ceke, dhe Spanja.

Nisur nga situate e mire J&K farma eshte e interesuar dhe ne kerkim te partnereve te tjere te huaj qe do te zgjeronin dhe permiresonin gamen e produkteve te importuara.

Kontakt

Për më shumë informacion mos hezitoni të kontaktoni me ne.