Doppelherz Augen Extra

Syri është një nga organet më të mahnitshme në trupin e njeriut dhe sfidohet ditë e natë. Puna në kompjuter, shikimi i TV shpesh dhe ngarja e natës janë veçanërisht stresuese për syrin. Faktorë të ndryshëm luajnë një rol për shëndetin, mirëmbajtjen e funksionit vizual dhe shikimin ditë e natë. Kjo gjithashtu përfshin një furnizim të mirë të lëndëve ushqyese.

Description

Kapsulat nga Doppelherz përmbajnë vitamina A, C dhe E, vitamina të vlefshme B dhe elementët gjurmë zink dhe bakër. Përmban gjithashtu 15 mg luteinë, 1000 µg zeaxantinë dhe një ekstrakt nga frutat e boronicës. Vitamina A ndihmon në ruajtjen e shikimit normal ditën dhe natën. Zinku kontribuon në shikimin normal dhe mbështet metabolizmin normal të vitaminës A. Vitamina B6 kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor. Acidi folik kontribuon në ndarjen normale të qelizave. Vitamina B12 kontribuon në një metabolizëm normal të energjisë. Vitamina C + E dhe zinku + bakri ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

 • Vitamina A 400 µg RE
 • Vitamina B6 2 mg
 • Vitamina B12 2.5 µg
 • Vitamina C 80 mg
 • Vitamina E 12 mg (α-TE)
 • Acid folik 400 µg
 • Bakër 300 µg
 • Zinku 5 mg
 • Luteinë 15 mg
 • Zeaxanthin 1 mg
 • Boronicë 50 mgv
 • Pa gluten
 • 30 Kapsula

Rekomandohen të pihen:

 • 1 kapsule cdo dite
 • Doppelherz