Doppelherz Magnesium 400

Magnezi mbështet funksionin normal të muskujve dhe metabolizmin e energjisë Sfidat e jetës së përditshme dhe tendosja fizike nga puna ose sporti kërkojnë energji, forcë muskulore dhe nerva. Një furnizim optimal i vitaminave dhe mineraleve është një parakusht i rëndësishëm për mirëqenien dhe performancën e trupit tonë.

Description

Magnez 400 mg – gjatë sforcimeve fizike Magnezi është një mineral thelbësor që trupi nuk mund ta prodhojë vetë. Përveç kësaj, ruajtja është e mundur vetëm në një masë të kufizuar. Furnizuesit e mirë të magnezit janë z. B. Produkte me drithëra, bishtajore, shumë perime si dhe mëlçia, shpezët dhe peshku. Magnezi kontribuon në metabolizmin normal të energjisë dhe kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe muskujve. Vitamina B1 gjithashtu jep një kontribut në funksionimin normal të zemrës dhe, si vitaminat B6 dhe B12, luan një rol në funksionimin normal të sistemit nervor. Vitaminat B6 dhe B12 kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, të cilat janë përgjegjëse për transportin e oksigjenit në gjak. Përveç kësaj, ato kontribuojnë në funksionin normal të sistemit imunitar, i cili mund të sfidohet veçanërisht gjatë aktivitetit fizik. Acidi folik luan një rol në ndarjen normale të qelizave dhe formimin e gjakut. Së bashku me vitaminat B6 dhe B12, kontribuon në metabolizmin normal të homocisteinës.

  • Magnez 400 mg
  • Acid folik 600 µg
  • Vitamina B1 4.2 mg
  • Vitamina B6 5 mg
  • Vitamina B12 5 µg
  • Pa gluten
  • Pa laktoze
  • 30 Tableta

Rekomandohet të pihet:

  • Merrni 1/2 – 1 tabletë të tërë çdo ditë me uje të mjaftueshëm.
  • Doppelherz