Coenzyme Q10

Sistemi Doppelherz COENZYM Q10 100 + VITAMINA mbështet metabolizmin e energjisë me vitaminat B dhe kontribuon në mbrojtjen e qelizave me vitaminë E dhe selen. Gjithashtu përmban 100 mg koenzimë Q10. Koenzima Q10 është një substancë që lidhet me disa vitamina dhe i përket grupit të ubikinoneve.

Description

Koenzima Q10 është veçanërisht e pranishme në organe të tilla si zemra, veshkat dhe mëlçia, por mund të gjendet edhe në muskuj. Q10 ruhet në mitokondritë e qelizave, të cilat luajnë një rol qendror në metabolizmin tonë. Trupi i njeriut gjithashtu mund të prodhojë vetë koenzimën Q10. Fatkeqësisht, ky funksion endogjen zvogëlohet natyrshëm me kalimin e viteve, kështu që përqendrimi i Q10 në organet dhe muskujt tanë mund të bjerë gjithashtu. Prandaj rekomandohet konsumimi i sasive të mjaftueshme të Q10.

 • Coenzym Q10 100 mg
 • Vitamin B1 2,2 mg
 • Vitamin B2 3,5 mg
 • Niacin 16 mg NE
 • PantothensAure 9 mg
 • Vitamin B6 2.8 mg
 • Vitamin B12 5 µg
 • Biotin 50 µg
 • Vitamin E 12 mg a-TE
 • Selen 10 µg
 • Pa laktoze , Pa gluten
 • 30 kapsula
 • 1 kapsule ne dite
 • Doppelherz