Doppelherz system FÜR IHN

Sistemi Doppelherz FUR IHN përmban vitamina, minerale dhe elementë gjurmë të zgjedhur me kujdes të vitaminës A – zinkut, të cilat përfshihen në procese të shumta metabolike në trup dhe janë përshtatur posaçërisht për nevojat e burrave. Ai gjithashtu përmban 20 mg koenzimë Q10, 50 mg ekstrakt shege dhe 135 mg ekstrakt të farës së kungullit.

Description

Ushqyesit për burrat. Një furnizim i mjaftueshëm me magnez, vitamina B, selen dhe zink është veçanërisht i rëndësishëm për burrat. Magnez për muskujt: Gjenetikisht, burrat kanë më shumë masë muskulore sesa gratë. Për të ruajtur shëndetin tuaj, duhet të siguroheni që të keni një marrje adekuate të magnezit. Zinku për nivelet e testosteronit: Hormoni i testosteronit përfaqëson maskulinitetin. Zinku, p.sh. B. nga farat e lulediellit, ndihmon në ruajtjen e nivelit të testosteronit në gjak. Selen për prodhimin e spermës: Me rritjen e moshës, prodhimi i spermës në trupin mashkullor zvogëlohet. Selen, p.sh. B. nga peshqit, mbështet formimin normal të spermës.

 • Vitamin A 400 µg RE
 • Vitamin E 16 mg α-TE
 • Vitamin C 120 mg
 • Vitamin K 30 µg
 • Vitamin B1 2,2 mg
 • Vitamin B2 2,1 mg
 • Vitamin B6 2,8 mg
 • Vitamin B12 3 µg
 • Vitamin D 5 µg
 • Biotin 75 µg
 • Folsäure 200 µg
 • Niacin 20,8 mg NE
 • Pantothensäure 6 mg
 • Calcium 200 mg
 • Magnesium 150 mg
 • Eisen 3,75 mg
 • Jod 100 µg
 • Kupfer 500 µg
 • Mangan 1 mg
 • Chrom 20 µg
 • Molybdän 25 µg
 • Selen 40 µg
 • Zink 7,5 mg
 • Coenzym Q10 20 mg
 • Granatapfelextrakt 50 mg
 • Kürbiskernextrakt 135 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 30 Tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni një tabletë një herë në ditë me një vakt kryesor me uje të mjaftueshëm.
 • Doppelherz