Doppelherz system FÜR SIE

Sistemi Doppelherz FUR SIE përmban vitamina, minerale dhe elementë gjurmë të përshtatur për nevojat e grave plus 3 përbërës të tjerë.

Description

Një furnizim i mjaftueshëm i kalciumit, hekurit dhe acidit folik është veçanërisht i rëndësishëm për gratë. Kalciumi për kockat: Në veçanti te gratë, ndonjëherë ka mungesë të furnizimit me kalcium. Kalciumi mineral ruhet në kockat tona dhe mund të lirohet përsëri nga ky vend i ruajtjes nëse është e nevojshme. Kalciumi është pra aktiv në trupin tonë. Thithet, ruhet në kockë, lirohet përsëri dhe duhet të shtohet përsëri për të kompensuar. Ekziston një kërkesë më e lartë për kalcium në moshën në rritje, gjatë shtatëzënësisë dhe ushqyerjes me gji dhe në gratë gjatë dhe pas menopauzës. Hekuri për gjakun: Për shkak të periudhës së tyre mujore, gratë kanë më shumë nevojë për hekur, i cili gjendet te viçi, për shembull. Hekuri luan një rol në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe kontribuon në transportin normal të oksigjenit në trupa.

 • Vitamin A 400 µg RE
 • Vitamin E 16 mg α-TE
 • Vitamin C 120 mg
 • Vitamin K 24,5 µg
 • Vitamin B1 1,43 mg
 • Vitamin B2 1,82 mg
 • Vitamin B6 1,82 mg
 • Vitamin B12 6 µg
 • Vitamin D 5 µg
 • Biotin 100 µg
 • Folsäure 300 µg
 • Niacin 16 mg NE
 • Pantothensäure 6 mg
 • Calcium 320 mg
 • Magnesium 100 mg
 • Eisen 7,5 mg
 • Jod 100 µg
 • Kupfer 500 µg
 • Mangan 1 mg
 • Molybdän 25 µg
 • Chrom 20 µg
 • Selen 27,5 µg
 • Zink 5 mg
 • Cranberryextrakt 100 mg
 • Kollagenhydrolysat 30 mg
 • Aroniasaftpulver 30 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 30 Tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni një tabletë një herë në ditë me një vakt kryesor me uje të mjaftueshëm.
 • Doppelherz