Doppelherz B-Komplex DEPOT

Mirëqenia fizike dhe performanca ndikohen nga faktorë të ndryshëm. Kjo gjithashtu përfshin ushtrime adekuate dhe një dietë të shëndetshme. Sfidat dhe stresi i jetës së përditshme kërkojnë energji dhe muskuj të forta!

Description

Kompleksi i vitaminës B përmban gjithsej 8 vitamina: acid folik, vitaminë B1, vitaminë B2, vitaminë B6, vitaminë B12, acid pantotenik, niacinë dhe biotinë. Të gjitha janë të strukturuara ndryshe dhe marrin detyra të ndryshme në trup. Sidoqoftë, ato rrjetëzohen si ingranazhe, plotësojnë njëra-tjetrën në funksionet e tyre dhe janë të ndërthurura ngushtë. Në mënyrë që vitaminat të funksionojnë në mënyrë optimale në trup, është e rëndësishme të merrni sasi të mjaftueshme të të gjithë kompleksit të vitaminës B

 • Folsäure 600 µg
 • Vitamin B1 4,2 mg
 • Vitamin B2 4,8 mg
 • Vitamin B6 6 mg
 • Vitamin B12 3 µg
 • Pantothensäure 18 mg
 • Niacin 21,6 mg
 • Biotin 150 µg
 • Pa gluten
 • 45 Tableta

Rekomandohet të pihet:

 • 1 tabletë çdo ditë pas ushqimit
 • Doppelherz