Doppelherz Abwehr aktiv DIRECT

Abwehr Aktiv Direkt me  Zink + Selen + Histidinë + Vitaminë C SUPLEMENTET USHQIMORE Me zink, selen dhe vitaminë C për të mbështetur funksionin normal të sistemit imunitar. Përveç kësaj me aminoacidin histidin. E shijshme dhe ne trajte bustine per konsum pa uje.

Description

Një dietë e ekuilibruar dhe në veçanti furnizimi me vitamina dhe elementë gjurmë të veçantë luan një rol të rëndësishëm këtu. Elementët gjurmë zink dhe selen, si dhe vitamina C kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe gjithashtu në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Zinku gjithashtu është i përfshirë në ndarjen e qelizave. Seleni gjithashtu mbështet funksionin normal të tiroides. Trupi nuk mund të prodhojë vetë elementët gjurmë jetik zink dhe selen. Ne duhet t’i konsumojmë ato rregullisht dhe mjaftueshëm përmes ushqimit.

  • Zinku 10 mg
  • Selen 50 μg
  • Vitamina C 100 mg
  • L-histidinë 50 mg
  • Pa gluten dhe vegane
  • Pa laktoze
  • 20 bustina
  • 1 bustine ne dite direkt ne gjuhe ska nevoje per uje.
  • Doppelherz