Doppelherz System GELENK 1200

Sistemi Doppelherz FUR SIE përmban vitamina, minerale dhe elementë gjurmë të përshtatur për nevojat e grave plus 3 përbërës të tjerë.

Description

 Sistemi Doppelherz GELENK 1200 përmban vitaminë C, vitaminë D, vitaminë K dhe elementët gjurmë zink, bakër, mangan dhe selen. Përmban gjithashtu 1200 mg glukozamin hidroklorid, 200 mg sulfat kondroitin, 50 mg acid hialuronik dhe enzimat bromelain dhe papain.

 • Vitamin C 80 mg
 • Vitamin D 20 µg
 • Vitamin K 40 µg
 • Vitamin E 3 mg alpha-TE
 • Zink 5 mg
 • Mangan 1 mg
 • Kupfer 300 µg
 • Selen 30 µg
 • Glucosaminhydrochlorid 1200 mg
 • Chondroitinsulfat 200 mg
 • Hyaluronsäure 50 mg
 • Bromelain 70 mg
 • Papain 35 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë

60 

 • 30 Kapsula
 • 30 Tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni një tabletë dhe një kapsulë një herë në ditë
 • Doppelherz