A-Z Direct

Merrni vetëm një bustine në ditë që të furnizoni organizmin me vitaminat, mineralet, dhe elementët gjurmë më të rëndësishëm + Luteinë.Një sasi optimale e vitaminave , mineraleve dhe elementëve gjurmë esenciale është një kriter i rëndësishëm për mirëfunksionimin e organizmit.

Description

Këto shtesa ushqimore nuk mund të sintetizohen nga trupi jonë, prandaj ne duhet që çdo ditë ti sigurojmë trupit sasitë e nevojshme. Mungesa e çdo njërit prej këtyre përbërësve në organizëm mund të dëmtojë funksionimin optimal të proçeseve metabolike.  Një dietë e pasur me fruta, perime, drithëra, produkte bulmeti dhe konsumi i peshkut janë burimet natyrore prej nga trupi furnizohet me këto përbërës esencial. Nga një dietë e pabalancuar, sasia e vitaminave, mineraleve dhe elementëve gjurmë është shpeshherë nën atë optimale. Për më tepër, disa vitamina dhe minerale, ku përfshihen dhe vitaminat e tretshme në ujë si vitamina C, B1, B2 dhe B6 mund të ruhen për një kohë të shkurtër nga organizmi.
Sasitë e tepërta të vitaminës C të marra menjëherë mund të ekskretohen nga trupi të papërdorura, duke bërë që të mos jenë në dispozicion të trupit atëherë kur organizmi ka nevoja të rritura. Kjo është pikërisht koha kur trupi ka nevojë më shumë për nutrientë për të mirëmbajtur mekanizmat mbrojtës të qelizave.

 • Vitamin A 400 pg RE
 • Vitamin D 20 pg
 • Vitamin E 10 mg alpha-TE
 • Vitamin K 40 pg
 • Vitamin C 120 mg
 • Vitamin B1 2,8 mg
 • Vitamin B2 3,2 mg
 • Niacin 18 mg NE
 • Vitamin B6 4 mg
 • FolsAure 400 pg
 • Vitamin 812 25 pg
 • Biotin 150 pg
 • Pantothensaure 6 mg
 • Calcium 150 mg
 • Magnesium 80 mg
 • Zink 10 mg
 • Selen 30 pg
 • Lutein 0,5 mg
 • Pa laktoze , Pa gluten
 • 20 bustina
 • 1 bustine pas një vakti ushqimor
 • Doppelherz