Doppelherz C + Zink + E 400 DEPOT

Një furnizim adekuat i lëndëve ushqyese të caktuara është thelbësor për funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbrojtjen e qelizave tona nga stresi oksidativ.

Description

Përveç zinkut, vitaminës E, acidit folik dhe selenit, tabletat DEPOT nga Doppelherz përmbajnë gjithashtu vitaminë C në një dozë të veçantë prej 400 mg. Për shembull, nëse keni një mënyrë jetese jo të shëndetshme ose i nënshtroheni një sforcimi të rëndë fizik, do të jeni në gjendje të siguroni furnizim adekuat – me vetëm 1 tabletë DEPOT në ditë. Vitamina C bën pjesë në grupin e vitaminave të tretshme në ujë. Trupi nuk mund të ruajë sasi më të mëdha të vitaminës C. Prandaj, ju duhet të merrni vitaminën të shpërndarë gjatë gjithë ditës. Ky është gjithashtu përparësia e tabletave Doppelherz DEPOT: Ushqyesve të vlefshëm gradualisht lëshohen gjatë shumë orësh në mënyrë që ato të jenë në dispozicion të trupit tonë për një kohë të gjatë.

  • Zink 5 mg
  • Vitamin C 400 mg
  • Vitamin E 36 mg a-TE
  • Selen 30 µg
  • Folsaure 400 µg
  • Pa Gluten
  • Pa Laktoze
  • 40 tableta

Rekomandohet të pihet:

  • 1 tabletë çdo ditë pas ushqimit.
  • Doppelherz