Magnesium 400 Night

Një gjumë i shëndetshëm është i rëndësishëm që të keni një ditë të mirë dhe që të qëndroni efiçentë.
Doppelherz Magnesium 400 për natën i ofron trupit tuaj 400mg magnezium gjatë natës, që kontribuon në një funksion normal të muskujve. Për më tepër, ndihmon në balancën e elektrolitëve dhe në funksionin e sistemit nervor.

Description

Kalciumi dhe vitamina D kontribuojnë në ruajtjen e kockave. Kalciumi kontribuon në një transmetim normal të sinjalit midis qelizave nervore.
Vitamina D, ashtu si kalciumi dhe magneziumi, kontribuon në një funksionim normal të muskujve. Vitaminat B1, B6 dhe niacina ndihmojnë në një funksionim të mirë të sistemit nervor.
Përveç këtyre tabletat përmbajnë substanca bimore si vaji i livandos dhe ekstrakt të barit të bletës.
Të dy këto bimë ndihmojnë në një relaksim të mirë gjatë natës dhe në një gjumë të qetë.

 • Magnesium 400 mg
 • Vitamin D 5 µg
 • Vitamin B1 1,1 mg
 • Vitamin B6 1,4 mg
 • Niacin 16 mg
 • Melissenblät-terextrakt 100 mg
 • Lavendelöl 5 mg
 • Pa laktoze
 • Pa gluten
 • 30 tableta
 • Merrni nje tablete ne dite
 • Doppelherz