Doppelherz Eisen-Femin DIRECT

Doppelherz Eisen-Femin DIRECT jo vetëm që ju siguron ushqyesve të rëndësishëm hekur, acid folik, vitaminë B6, vitaminë B12 dhe vitaminë C, por edhe shije të shkëlqyeshme. Hekuri është një element gjurmë thelbësor që është i nevojshëm për shumë funksione në trup. Kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës, pigmentit të kuq të gjakut dhe kështu mbështet transportin normal të oksigjenit në gjak

Description

Hekuri është një element gjurmë thelbësor që është i nevojshëm për shumë funksione në trup. Kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës, pigmentit të kuq të gjakut. Trupi nuk mund të prodhojë vetë hekur dhe humbet një sasi të caktuar çdo ditë. Ky element i rëndësishëm gjurmë duhet të furnizohet rregullisht në sasi të mjaftueshme përmes ushqimit. Duhet të sigurohet një furnizim i mjaftueshëm i hekurit, veçanërisht në vitet e zhvillimit, gjatë shtatzënisë, gjatë dhënies së gjirit, si dhe me një dietë të njëanshme dhe vegjetariane. Doppelherz Eisen-Femin DIRECT përmban 14 mg hekur, një kombinim i acidit folik, vitaminave B6, B12 dhe vitaminës C. Vitaminat B6 dhe B12 gjithashtu kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut. Acidi folik luan një rol në formimin normal të gjakut. Vitaminat B6 dhe B12 dhe hekuri gjithashtu japin një kontribut në metabolizmin normal të energjisë. Vitamina C rrit thithjen e hekurit dhe kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

  • Eisen 14 mg
  • Folsäure 300 µg
  • Vitamin B6 1,4 mg
  • Vitamin B12 2,5 µg
  • Vitamin C 80 mg
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 20 Bustina

Rekomandohen të pihet:

  • Konsumoni çdo ditë përmbajtjen e një bustine. Vendoseni direkt në gjuhë, lërini të treten ngadalë dhe të gëlltiten.
  • Doppelherz