Showing all 11 results

Doppelherz Active D3 Drops

Pika aktive D3 83,300 IU Vitamina D3 është e nevojshme nga organizmi për të thithur dhe përdorur kalciumin në një mënyrë efikase për të ndërtuar dhe mbajtur kockat dhe dhëmbët. Vitamina D3 quhet vitamina e diellit sepse mund të sintetizohet në lëkurën tonë kur ekspozohet në rrezet e diellit të mjaftueshme. Vitamina D3 që merret nga burimet e ushqimit funksionon mirë për të mbështetur shëndetin e kockave dhe dhëmbëve.

Doppelherz Eisen-Femin DIRECT

Doppelherz Eisen-Femin DIRECT jo vetëm që ju siguron ushqyesve të rëndësishëm hekur, acid folik, vitaminë B6, vitaminë B12 dhe vitaminë C, por edhe shije të shkëlqyeshme. Hekuri është një element gjurmë thelbësor që është i nevojshëm për shumë funksione në trup. Kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës, pigmentit të kuq të gjakut dhe kështu mbështet transportin normal të oksigjenit në gjak

Doppelherz IroTec

Hekur me fuqi të lartë për shtatzëninë. Shtatzënia është sigurisht faza më e kërkuar e jetës së një gruaje. Në atë kohë, ajo duhet t’i kushtojë vëmendje të mbetet e shëndetshme.

Doppelherz Jod + Folsäure + Eisen + B12

Një furnizim i mjaftueshëm i lëndëve ushqyese është thelbësor për shëndetin, performancën dhe mirëqenien. Kjo gjithashtu përfshin jodin, hekurin, acidin folik dhe vitaminën B12. Për gratë në moshë riprodhuese, gratë shtatzëna dhe gjidhënëse, të moshuarit dhe njerëzit që hanë vetëm perime me gjethe të pasura me acid folik në mënyrë të parregullt, ushqime që përmbajnë jod (p.sh. peshk) dhe ushqime të kafshëve të pasura me hekur dhe B12 (p.sh. mish), është një e përshtatshme furnizimi i këtyre lëndëve ushqyese është veçanërisht i rëndësishëm.

Doppelherz KINDER Multivitamin Syrup

Doppelherz® aktiv Kinder Multivitamin Shurup është formuluar për t’u siguruar fëmijëve vita-minerale thelbësore dhe minerale që mbështesin rritjen dhe zhvillimin normal.

Doppelherz Mama plus mit DHA + Folsäure

Doppelherz Mama plus me acid folik DHA + siguron 600 μg acid folik së bashku me të gjitha vitaminat e tjera thelbësore të B, si dhe mineralet kalcium, magnez, hekur, zink dhe 100 μg jod. Kapsulat përmbajnë gjithashtu acide yndyrore të vlefshme omega-3, përfshirë 200 mg DHA në ditë.

Doppelherz System MULTI-VITAMINE Family

Sistemi i lëngshëm i Doppelherz, familja MULTI-VITAMINE jep vitamina të zgjedhura, si dhe magnez shtesë me vetëm një gllënjkë – dhe ka një shije kaq të shijshme me shumë fruta, saqë ka shije të madhe dhe të vogël me një dhëmb të ëmbël! Mund të ndihmojë të dy fëmijët dhe të rriturit që kanë probleme me marrjen e kapsollave për të mbështetur furnizimin e tyre të përditshëm me lëndë ushqyese – pa marrë kapsula.

Doppelherz System OMEGA-3 Family Flussig

Sistemi Doppelherz OMEGA-3 FLÜSSIG ofron një përmbajtje të lartë të acideve yndyrore omega-3 EPA dhe DHA, të cilat janë thelbësore për të rinjtë dhe të moshuarit. Ato kombinohen ndjeshëm me vitamina të rëndësishme në formë të lëngshme – gati për të pirë me një aromë të shijshme frutash. Për refuzues të vegjël dhe të mëdhenj të peshkut – PA shije peshku DHA kontribuon në funksionimin normal të trurit për të rinjtë dhe të moshuarit.

Schwhangere Mutter

Zgjedhja e ushqimeve të shëndetshme dhe furnizimi i mjaftueshëm me vitamina, minerale dhe acide yndyrore të vlefshme omega-3 janë të një rëndësie të madhe. Nevoja për disa vitamina dhe minerale rritet ndjeshëm gjatë shtatzënisë, pasi nëna duhet të kujdeset për fëmijën e palindur. Nevoja për shumë lëndë ushqyese rritet ndjeshëm edhe gjatë ushqyerjes me gji.

Vital Materna Plus

Formula e avancuar për të mbështetur konceptimin, shtatzëninë dhe ushqyerjen me gji Punimet e fundit shkencore tregojnë se një furnizim i mirë me vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese të veçanta në dy muajt para konceptimit ka një ndikim pozitiv në shëndetin e fëmijës që do të lindë. Doppelherz® aktiv krijoi suplementin ushqimor Vital Materna PLUS për të ndihmuar gratë gjatë shtatzënisë që nga momenti i konceptimit deri në fund të periudhës së ushqyerjes me gji. Acidi folik për plotësimin e folatit perikonceptiv.