Krem Trupi Me Arrë Kokosi

Description

Vaji i kokosit është një përbërës me origjinë natyrale, një hidratues i fuqishëm me veti ushqyese. I kombinuar me vitaminën E si një përbërës antioksidant me efekt ushqyes dhe zbutës.

I përshtatshëm për lëkurë të thatë.

  • Vaj kokosi, një hidratues i fuqishëm dhe vitaminë E, me efekte antiodksidues
  • Fruta dhe vaj kokosi tropikal