Showing the single result

Doppelherz Vital Materna

Kerkimet e fundit shkencore tregojnë se furnizimi me vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese të veçantë në dy muajt para konceptimit ka një ndikim pozitiv në shëndetin e fëmijës që do të lindë.