Feste Nagel

Qelizat në thonjtë dhe lëkurën tonë performojnë më së miri çdo ditë përmes rritjes dhe rinovimit. Për këtë ata kanë nevojë për vitamina dhe minerale, përfshirë mikroelementë të veçantë, të cilët duhet t’i furnizojmë rregullisht.

Category:

Description

Elementët gjurmë selen dhe zinku kontribuojnë në ruajtjen e thonjve normalë. Kapsulat Doppelherz përmbajnë gjithsej 16 vitamina, minerale dhe elementë gjurmë të zgjedhur. Gjithashtu përfshihen 100 mg silicë dhe 45 mg ekstrakt shege.

Magnezi dhe kalciumi, elementi gjurmë hekuri, vitamina B12 dhe vitamina D luajnë një rol në ndarjen e qelizave. Vitamina A kontribuon në specializimin e qelizave.

Vitamina C ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Silica është një substancë natyrale dhe përmban silikon si përbërës kryesor.

Shega është një nga bimët më të vjetra të kultivuara në Lindjen e Mesme. Pjesët e ngrënshme të frutave të kuqe janë kokrrat e shegës. Në varësi të shkallës së pjekurisë, ato kanë një shije të thartë në të ëmbël.

Zinku kontribuon në formimin normal të proteinave. Kjo vlen edhe për keratinën për ndërtimin e thonjve.

Keratina përbëhet në një masë të madhe nga aminoacidi cisteinë që përmban squfur.

Vitamina B6 kontribuon në sintezën normale të cisteinës.

 • Vitamin A 400 µg RE
 • Biotin 350 µg
 • Vitamin B2 1,4 mg
 • Vitamin B6 1,4 mg
 • Niacin 18 mg NE
 • Vitamin B12 2,5 µg
 • Pantothensäure 6 mg
 • Vitamin C 80 mg
 • Calcium 150 mg
 • Vitamin D 5 µg
 • Eisen 5 mg
 • Kupfer 300 µg
 • Magnesium 100 mg
 • Molybdän 15 µg
 • Selen 55 µg
 • Zink 10 mg
 • Granatapfelextrakt 45 mg
 • Kieselerde 100 mg
 • Pa laktoze
 • Pa gluten
 • 30 kapsula
 • Merrni 1  kapsule në ditë me uje të mjaftueshëm.
 • Doppelherz