Kollagen Night

Kapsulat e Doppelherz Collagen për natën + livando + melisa janë të destinuara për t’u marrë në mbrëmje. Ato mbështesin furnizimin e lëndëve ushqyese gjatë natës me biotinë për lëkurën dhe mangan për indin lidhës, magnez, vitaminë A dhe zink, si dhe vitamina të tjera dhe elementë gjurmë.

Përveç kësaj, kapsulat përmbajnë 500 mg hidroliz kolagjeni në kombinim me acidin hialuronik dhe koenzimën Q10, si dhe ekstraktin e luleve të livandës dhe gjetheve të balsamit.

Category:

Description

Kolagjeni Doppelherz për natën:

 • Biotina kontribuon në ruajtjen e lëkurës normale.
 • Mangani kontribuon në formimin normal të indit lidhës.
 • Bakri kontribuon në pigmentimin normal të lëkurës.
 • Magnezi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor dhe muskujve. Përveç kësaj, minerali mbështet ekuilibrin e elektrolitit dhe ka një funksion në ndarjen e qelizave.
 • Vitamina B6 kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal dhe sintezën normale të cisteinës. Kontribuon gjithashtu në funksionimin normal të psikikës dhe sistemit nervor.
 • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për lëkurën normale.
 • Vitamina A ka një rol në specializimin e qelizave dhe kontribuon në ruajtjen e lëkurës normale.
 • Zinku kontribuon në sintezën normale të proteinave, në ruajtjen e lëkurës, flokëve dhe thonjve normalë dhe në një metabolizëm normal acid-bazë. Zinku gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
 • Kollagenhydrolysat 500 mg
 • Hyaluronsäure 10 mg
 • Biotin 100 µg
 • Coenzym Q10 5 mg
 • Lavendelblütenextrakt 25 mg
 • Melissenblätterextrakt 50 mg
 • Kupfer 300 µg
 • Magnesium 100 mg
 • Mangan 0,5 mg
 • Vitamin A 400 µg RE
 • Vitamin B6 1,4 mg
 • Vitamin C 32 mg
 • Zink 2,5 mg
 • Pa laktoze
 • Pa gluten
 • 30 kapsula
 • Merrni 1 kapsule në ditë në vakt me uje të mjaftueshëm.
 • Doppelherz