Showing all 12 results

Doppelherz Kollagen 900 Hyaluron + Q10

Lëkura dhe indet lidhëse kanë një ndikim të rëndësishëm në pamjen tonë dhe janë një shenjë e bukur dhe tërheqëse. Ndërsa plakemi, lëkura jonë ka tendencë të bëhet më e hollë. Kjo ndodh kur përmbajtja e kolagjenit në lëkurë zvogëlohet dhe elasticiteti i lëkurës zvogëlohet. Marrja e rregullt e vitaminave dhe mineraleve mund të ndihmojë në mbështetjen e bukurisë natyrore nga brenda.

Krem Fytyre Me Vitaminë C

Ky krem ​​fytyre është krijuar duke përdorur një kombinim të një përbërësi aktiv inovativ që rrjedh nga vitamina C dhe vitamina E për shkak të fuqisë së tyre antioksiduese.

Krem Fytyre Per Diten Babaria Bio Hydratues

Kujdesuni për lëkurën por edhe per planetin tuaj me linjën e re të Babaria-s BIO Pa Plastic, e cila është 100% pa plastikë Është një krem super hidratues, me teksturë të lehtë me veti antioksiduese dhe që vepron si një barrierë mbrojtëse për lëkurën.

Krem Fytyre Për Natë Babaria

Kujdesuni për lëkurën por edhe per planetin tuaj me linjën e re të Babaria-s BIO Pa Plastic, e cila është 100% pa plastikë.Ky është një krem shumë cilësor që ka efekt parandalues në procesin e plakjes së lekurës, te detoksifikimit dhe te qetësimit. Ndërsa ju flini kremi ka efektin për të rinovuar indet e lekurës së fytryës për shkak të përbërësve të tij të vecantë.

Serum Retinol

Plakja e lëkurës është graduale dhe ka shenja të shumta të dukshme si shfaqja e linjave të holla dhe rrudhave, humbja e elasticitetit dhe qëndrueshmërisë, humbja e shkëlqimit dhe shfaqja e njollave të moshës.

Vitamin C Serum

Një serum me vitaminë C dhe një veprim të gjerë antioksidant për të arritur një shkëlqim më të madh të lëkurës . Ai mbron nga drita blu, pajisjet celulare dhe nga ndotja, si dhe stimulon sintezën e Acidit Hyaluronik dhe kolagjenit natyral në lëkurë, duke përmirësuar fleksibilitetin.