Showing the single result

Doppelherz system SCHWANGERE + MÜTTER

Doppelherz system SCHWANGERE + MÜTTERpërmban 12 vitamina 5 minerale të zgjedhura dhe elementë gjurmë 225 mg të acidit yndyror omega-3 DHA. Tableta + sistemi i kapsulës përbëhet nga një tabletë lehtësisht e gëlltitur dhe një kapsulë e lehtë për tu marrë. Kështu, Doppelherz siguron një kombinim të gjerë të lëndëve ushqyese gjatë shtatzënisë në mënyrë që të mbulojë furnizimin me lëndë ushqyese ose një nevojë të shtuar. Me këtë shtojcë ushqyese të përbërë në mënyrë të ndjeshme, nënat shtatzëna dhe ato që ushqejnë me gji jo vetëm që mbështesin zhvillimin normal të fëmijës së tyre, por gjithashtu bëjnë diçka të mirë për veten e tyre!