Vitamin D3 + K2 1900

Kockat e shëndetshme janë të rëndësishme në çdo moshë, sepse ato formojnë kornizën e trupit tonë. Përveç kalciumit mineral, rol të rëndësishëm në ruajtjen e kockave luajnë edhe vitamina D dhe vitamina K.

Description

Tabletat me dozë të lartë të vitaminës Doppelherz Vitamin K2 + D3 2000 IU rekomandohen për njerëzit që duan të sigurojnë furnizimin e tyre me vitaminën D të “vitaminës së diellit”. Vitamina D dhe K punojnë së bashku për të ndihmuar në ruajtjen e kockave të shëndetshme. Vitamina D kontribuon në përthithjen dhe përdorimin normal të kalciumit. Ai shërben si një “ndihmë instalimi” për kalciumin mineral kockor të përthithur nga ushqimi. Vitamina K + D kontribuon në ruajtjen e kockave të shëndetshme. Vitamina D kontribuon në një nivel normal të kalciumit në gjak. Vitamina K kontribuon në koagulimin normal të gjakut. Vitamina D kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të muskujve dhe kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të sistemit imunitar.

  • Vitamina D   50 µg
  • Vitamina K 100 µg
  • Pa laktoze
  • Pa gluten
  • 30 mini – tableta
  • Merrni nje tablete ne dite.
  • Doppelherz