Showing all 2 results

Doppelherz system SCHWANGERE + MÜTTER

Doppelherz system SCHWANGERE + MÜTTERpërmban 12 vitamina 5 minerale të zgjedhura dhe elementë gjurmë 225 mg të acidit yndyror omega-3 DHA. Tableta + sistemi i kapsulës përbëhet nga një tabletë lehtësisht e gëlltitur dhe një kapsulë e lehtë për tu marrë. Kështu, Doppelherz siguron një kombinim të gjerë të lëndëve ushqyese gjatë shtatzënisë në mënyrë që të mbulojë furnizimin me lëndë ushqyese ose një nevojë të shtuar. Me këtë shtojcë ushqyese të përbërë në mënyrë të ndjeshme, nënat shtatzëna dhe ato që ushqejnë me gji jo vetëm që mbështesin zhvillimin normal të fëmijës së tyre, por gjithashtu bëjnë diçka të mirë për veten e tyre!

Doppelherz Vital Materna

Kerkimet e fundit shkencore tregojnë se furnizimi me vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese të veçantë në dy muajt para konceptimit ka një ndikim pozitiv në shëndetin e fëmijës që do të lindë.