Vitamin D1000

“Vitamina e diellit” – një rreze shkëlqimi për shëndetin. Kërkimet e fundit kanë treguar se Vitamina D ka shumë përfitime shëndetësore. Sidoqoftë, për shumë njerëz, asimilimi nga ushqimi nuk është i mjaftueshëm.Vitamina D, e njohur gjithashtu si “Vitamina e Diellit”, prodhohet, në krahasim me vitaminat e tjera, në lëkurë, pas ekspozimit në rrezet e diellit që përmbajnë dritë ultraviolet B.

Description

Kjo është jashtëzakonisht e rëndësishme për thithjen dhe fiksimin e Kalciumit dhe Fosforit në trup dhe rrjedhimisht në ruajtjen e shëndetit të sistemit kockor dhe dhëmbëve. Përveç kësaj, Vitamina D ndihmon në mirëmbajtjen e funksionit normal të sistemit muskulor, merr pjesë në procesin e ndarjes së qelizave dhe ndërhyn në funksionimin e sistemit imunitar. Për një konsum optimal ditor të Vitaminës D rekomandohet Doppelherz aktiv Vitamin D 1000 IU. Tabletat Doppelherz aktiv Vitamin D 1000 IU janë të nevojshme për plotësimin e dietës, në rast të rritjes së nevojës për vitaminë D ose në rast të mungesës së saj.

  • Vitamina D 25 µg / 1000 IU **
  • Pa laktoze
  • Pa gluten
  • 40 tableta
  • Merrni nje tablete ne dite. Kujdes: Nuk është i përshtatshëm për fëmijët nën 12 vjeç dhe gratë shtatzëna.
  • Doppelherz