Doppelherz Stress – Gute Nerven

Ne duhet të jemi mendërisht aktivë dhe fleksibël, kemi nevojë për nerva të forta dhe një tru të fuqishëm. Truri ynë punon 24 orë në ditë dhe punon pa ndërprerjen më të vogël. Edhe kur flemë, truri ynë nuk fiket. Eshtë një nga organet më aktive të trupit dhe konsumon 20% të energjisë ditore, edhe pse përbën vetëm 2% të masës trupore. Me një tabletë nga Doppelherz ju mbuloni nevojat tuaja ditore për të gjitha vitaminat B.

Description

Metabolizmi i energjisë dhe funksioni nervor Vitaminat B1, B2, B6, B12, niacina dhe biotina kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor dhe metabolizmin normal të energjisë. Kapaciteti mendor Acidi pantotenik (vitamina B5) kontribuon në performancën normale mendore. Formimi i gjakut dhe sistemi imunitar Vitaminat B6 dhe B12 kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut. Acidi folik ka një rol në ndarjen e qelizave dhe luan një rol në formimin normal të gjakut. Përveç kësaj, vitamina B6, vitamina B12 dhe acidi folik kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar, i cili mund të jetë veçanërisht i kërkuar në situata stresuese.

 • Vitamina B1 1.1 mg
 • Vitamina B2 1.4 mg
 • Vitamina B6 1.4 mg
 • Vitamina B12 2.5 µg
 • Acid pantotenik 6 mg
 • Acid folik 200 µg
 • Niacin 16 mg
 • Biotinë 50 µg
 • Xhinko 50 mg
 • Ekstrakt i gjetheve të balsamit 40 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 30 Tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni 1 tabletë çdo ditë
 • Doppelherz