Showing all 2 results

Doppelherz Sport DIRECT

Doppelherz Sport DIRECT jo vetëm që ju siguron lëndë ushqyese të zgjedhura, por edhe shije të shkëlqyeshme. Njerëzit aktivë sportivë kanë një konsum më të lartë të kalorive sesa njerëzit joaktivë. Sforcimi fizik jo vetëm që rrit qarkullimin e lëndëve ushqyese që furnizojnë energji (të tilla si karbohidratet) por edhe të mineraleve, elementëve gjurmë dhe vitaminave – “kandelat e metabolizmit” që janë të domosdoshme për trupin e njeriut. Në varësi të llojit, kohëzgjatjes dhe intensitetit të sforcimit fizik, lëndët ushqyese excretohen në djersë. Kjo kryesisht ka të bëjë me minerale magnez, elementët gjurmë hekuri, zinku, kromi, mangani, molibden dhe vitaminat B të tretshme në ujë. Prandaj, është e rëndësishme të merrni këto lëndë ushqyese thelbësore në dietën tuaj çdo ditë.

Doppelherz Stress – Gute Nerven

Ne duhet të jemi mendërisht aktivë dhe fleksibël, kemi nevojë për nerva të forta dhe një tru të fuqishëm. Truri ynë punon 24 orë në ditë dhe punon pa ndërprerjen më të vogël. Edhe kur flemë, truri ynë nuk fiket. Eshtë një nga organet më aktive të trupit dhe konsumon 20% të energjisë ditore, edhe pse përbën vetëm 2% të masës trupore. Me një tabletë nga Doppelherz ju mbuloni nevojat tuaja ditore për të gjitha vitaminat B.