Showing the single result

Doppelherz Stress – Gute Nerven

Ne duhet të jemi mendërisht aktivë dhe fleksibël, kemi nevojë për nerva të forta dhe një tru të fuqishëm. Truri ynë punon 24 orë në ditë dhe punon pa ndërprerjen më të vogël. Edhe kur flemë, truri ynë nuk fiket. Eshtë një nga organet më aktive të trupit dhe konsumon 20% të energjisë ditore, edhe pse përbën vetëm 2% të masës trupore. Me një tabletë nga Doppelherz ju mbuloni nevojat tuaja ditore për të gjitha vitaminat B.