Doppelherz Immun Plus+ Echinacea

Doppelherz Immun plus + Echinacea përmban 5 vitamina të zgjedhura (A, C, D, B6, B12) dhe 3 elementë gjurmë (zink, hekur, selen) që kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. Përfshihen gjithashtu: 25 mg lëng I shtrydhur I Echinacea.

Description

Një furnizim i mjaftueshëm i lëndëve ushqyese luan një rol të rëndësishëm në një sistem të fortë imunitar dhe mbrojtje të shëndetshme. Trupi nuk mund të ruajë vitamina të caktuara për një kohë të gjatë. Janë z. B. duke marrë sasi të mëdha të vitaminës C në të njëjtën kohë, trupi nxjerr një Pjesë e papërdorur përsëri. Ekspozimi i rregullt i lëkurës në rrezet e diellit i mundëson trupit të prodhojë vetë vitaminën D. Ky prodhim i brendshëm është i mjaftueshëm në gjerësitë tona gjeografike Sidoqoftë, varësia nga kushtet e jetesës shpesh nuk është e mjaftueshme. Nëse nuk ka ose ka pak prodhim të brendshëm të vitaminës D, kërkohet një marrje e shtuar e vitaminës D përmes ushqimit. Doppelherz Immun plus + Echinacea DEPOT siguron 800 mg vitaminë C në kombinim me 1200 I.U të vitaminës D3 dhe 15 mg zink si dhe 5 mikroelementë të tjerë për të mbështetur funksionin normal të sistemit imunitar.

 • Vitamin A 200 µg RE
 • Vitamin B6 1,4 mg
 • Vitamin B12 10 µg
 • Vitamin C 800 mg
 • Vitamin D 30 µg
 • Eisen 5 mg
 • Selen 55 µg
 • Zink 15 mg
 • Echinacea-Trockenpresssaft 25 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 20 Tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni 1 tabletë çdo ditë me një vakt me uje të mjaftueshëm. Tabletat gjithashtu mund të ndahen në dy gjysma nëse është e nevojshme.
 • Doppelherz