Presto Gel

PRESTOGEL përdoret për trajtimin dhe parandalimin e hemorroideve. PRESTOGEL është efektiv në zvogëlimin e dhimbjeve, kruajtjeve, acarimeve, pezmatimeve, ndjeshmërisë dhe ndjesive të tjera të pakëndshme në zonën anale dhe nxit shërimin natyror.

Description

Efekti është i shpejtë dhe efektiv – PRESTOGEL krijon një pengesë fizike, duke mbrojtur kështu zonën e mbuluar nga xheli dhe duke parandaluar aktivitetin e baktereve, e cila është shkaku kryesor i inflamacionit, ulja e përshkueshmërisë vaskulare dhe simptoma të tjera të shoqëruara me hemorroide. Udhëzime për përdorim Aplikoni 1-2 herë në ditë në zonën e prekur dhe fërkojeni butësisht. Para përdorimit, lani zonën e rektumit me ujë dhe sapun të ngrohtë dhe thajeni me një leckë të butë. 4-6 herë në ditë, aplikoni xhel në anus duke përdorur një aplikues (mundësisht pas zbrazjes së zorrëve). Vendosni PRESTOGEL për të pastruar lëkurën pas çdo zbrazjeje të zorrëve. Xhel është i përshtatshëm për burra dhe gra të të gjitha moshave, gra shtatzëna dhe gra që kanë lindur kohët e fundit, fëmijë mbi 12 vjeç. PRESTOGEL përdoret në fëmijët nën 12 vjeç nën përshkrimin dhe mbikëqyrjen e një mjeku.

  • ujë i distiluar i dyfishtë 
  • ujë i trajtuar me UV
  • trietanolaminë
  • karbomer
  • ekstrakt gjethe Aloe Barbadensis (aloe)
  • ekstrakt Geranium Thunbergii (barbarozë Thunberg)
  • ekstrakt gjethesh Pogostemon Cablin (shkurre e zakonshme patchouli)
  • 25 g

Rekomandohen të pihet:

  • Aplikoni 1-2 herë në ditë në zonën e prekur dhe fërkojeni butësisht.
  • Rainbovit