Doppelherz Kollagen 900 Hyaluron + Q10

Lëkura dhe indet lidhëse kanë një ndikim të rëndësishëm në pamjen tonë dhe janë një shenjë e bukur dhe tërheqëse. Ndërsa plakemi, lëkura jonë ka tendencë të bëhet më e hollë. Kjo ndodh kur përmbajtja e kolagjenit në lëkurë zvogëlohet dhe elasticiteti i lëkurës zvogëlohet. Marrja e rregullt e vitaminave dhe mineraleve mund të ndihmojë në mbështetjen e bukurisë natyrore nga brenda.

Description

Tabletat Doppelherz Kollagen 820 përmbajnë 820 mg hidrolizat kolagjeni plus 10 mg acid hialuronik, në kombinim me vitaminat C dhe biotinën si dhe elementët gjurmë bakër dhe mangan. Koenzima Q10 është përfshirë gjithashtu. Kolagjeni është një proteinë e rëndësishme strukturore në lëkurë. Kryesisht gjendet në indin lidhor. Vitamina biotinë kontribuon në mirëmbajtjen e lëkurës normale. Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës. Bakri kontribuon në pigmentimin normal të lëkurës. Mangani dhe bakri kontribuojnë në formimin normal të indit lidhor. Mangani dhe vitamina C gjithashtu ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Acidi hialuronik është një substancë endogjene që mund të lidhë sasi të mëdha uji. Prodhohet kryesisht në fibroblastet dhe qelizat e tjera speciale të indit lidhor. Një pjesë e madhe e acidit hialuronik gjendet në lëkurë. Substanca është gjithashtu pjesë e lëngut synovial. Koenzima Q10 bën pjesë në grupin e ubikinoneve. Parashtesa “Ubi” do të thotë se kjo substancë ndodh kudo në trup. Një pjesë e konsiderueshme e Q10 ruhet në mitokondria, “termocentralet e qelizave”.

 • Kollagenhydrolysat 820 mg
 • Hyaluronsäure 10 mg
 • Biotin 500 µg
 • Coenzym Q10 5 mg
 • Kupfer 300 µg
 • Mangan 0,5 mg
 • Vitamin C 40 mg
 • Kollagenhydrolysat 820 mg
 • Hyaluronsäure 10 mg
 • Biotin 500 µg
 • Coenzym Q10 5 mg
 • Kupfer 300 µg
 • Mangan 0,5 mg
 • Vitamin C 40 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktoz
 • 30 Tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni 1 tabletë çdo ditë në vakt me lëng të mjaftueshëm.
 • Doppelherz