Doppelherz Garlic Capsules

Një sistem i shëndetshëm dhe i fortë kardiovaskular është një kusht i rëndësishëm për aftësinë fizike dhe mendore, vitalitetin dhe performancën. Hudhra ka një efekt pozitiv në nivelet e kolesterolit dhe përmirëson vetitë e rrjedhjes së gjakut. Murriz nxit rrjedhjen e gjakut dhe furnizimin me oksigjen në zemër dhe forcon funksionin e zemrës.

Description

Efekti pozitiv i Hudhrës në shëndetin e njeriut është i njohur me shekuj. Kështu është konsumuar si ushqim natyral. Në ditët e sotme, ku është e nevojshme të vëzhgojmë shëndetin tonë, përfitimet e Hudhrës janë bërë më interesante. Hudhra ka një rëndësi të veçantë për njerëzit në moshë të përparuar. Gjithashtu, njerëzit e moshës së mesme mund të përfitojnë nga efektet pozitive të kapsollave Hudhër Doppelherz® aktiv me Murriz në shëndetin, veçanërisht kundër kalkifikimit të përgjithshëm të sistemit tonë kardiovaskular. Përfitimi i veçantë i Murrizit bazohet në një qarkullim të zgjeruar të gjakut. Për shkak të një furnizimi më të mirë të oksigjenit, aftësia fizike e zemrës rritet. Përveç kësaj, murrizi ka efekte antioksiduese dhe ndihmon kundër inflamacionit. Prandaj, ajo luan një rol në mbajtjen e një zemre të shëndetshme. Kapsulat e veshura enterike të zhvilluara posaçërisht lëshojnë përbërësit aktivë në zorrë. Veshja shtesë mbron kapsulën e brendshme nga lëngu i stomakut, kështu që të gjitha kapsulat kalojnë përmes stomakut. Për shkak të lëshimit të vonuar, kapsulat janë pa erë.

  • Hurdher 
  • Vaji I Murrizit
  • Pa gluten
  • 90 Kapsula

Rekomandohen të pihet:

  • Merrni 1-2 kapsula 3 herë në ditë në vakt
  • Doppelherz