Doppelherz Lacto Pro

Doppelherz Lacto-Pro përmban 4 miliardë acid laktik të përzgjedhur plus kultura bifido në kombinim me vitaminat B2 dhe B6 në kapsula rezistente ndaj lëngut gastrik me gjithsej 5 shtame.

Description

Doppelherz Për shëndetin dhe mirëqenien, funksioni normal i sistemit imunitar luan një rol të rëndësishëm. Sigurisht, kjo vlen edhe për mirëmbajtjen e mukozave normale. Vitamina B2 kontribuon në mirëmbajtjen e mukozave normale siç është mukoza e zorrëve. Vitamina B6 kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Me një sipërfaqe prej rreth 400 m2, zorra është organi më i madh në trupin e njeriut. Flora e zorrëve të traktit tretës përbëhet nga miliarda mikroorganizma. Trakti gastrointestinal ka një membranë mukoze me një sipërfaqe shumë të madhe. Kjo është e nevojshme, për shembull, për të thithur lëndët ushqyese.

 • Vitamina B2 1.4 mg
 • Vitamina B6 1.4 mg
 • Bifidobacterium animalis ssp
 • lactis Bi1 0,9 miliardë
 • CFU *** Bifidobacterium breve Bbr8 0,8 miliardë
 • CFU *** Lactobacillus acidophilus LA1 1.3 miliardë
 • CFU *** Lactobacillus plantarum 14D 0.7 miliardë
 • CFU *** Lactobacillus rhamnosus SP1 0,3 miliardë
 • CFU (*** njësitë formuese të kolonive)
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 20 Kapsula

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni 1 kapsulë çdo ditë me një vakt
 • Doppelherz