Doppelherz Lecithin

Në ditët e sotme, puna, sporti dhe stresi normal i përditshëm vendosin kërkesa të veçanta për trupin tonë. Kërkohet të menduarit, shkathtësia mendore, aftësia për të mësuar, kujtesa e mirë, nervat e forta dhe këmbëngulja. Trupi ynë varet nga një furnizim adekuat i lëndëve ushqyese për shëndetin dhe mirëqenien. Lecitina është një fosfolipid dhe është pjesë e membranave të trurit dhe qelizave nervore. Vitaminat B të tretshme në ujë kontribuojnë në procese të shumta në trup. Trupi ynë nuk mund t’i ruajë këto vitamina për një kohë të gjatë. Prandaj, ato duhet të konsumohen mjaftueshëm dhe rregullisht përmes ushqimit.

Description

Acid pantotenik luan një rol në metabolizmin normal të energjisë kontribuon në performancën normale mendore kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe rraskapitjes Vitamina B1 kontribuon në metabolizmin normal të energjisë mbështet funksionimin normal të sistemit nervor luan një rol në funksionin normal të zemrës Vitamina B2 mbështet metabolizmin normal të energjisë kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor niacin luan një rol në metabolizmin normal të energjisë mbështet mirëmbajtjen e lëkurës dhe mukozave të shëndetshme kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor Vitamina B6 kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut luan një rol në funksionimin normal të sistemit imunitar kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit mbështet funksionimin normal të sistemit nervor Acid folik kontribuon në formimin normal të gjakut kontribuon në një metabolizëm normal të homocisteinës kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar ka një rol në ndarjen e qelizave Vitamina B12 mbështet metabolizmin normal të energjisë kontribuon në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut, të cilat janë përgjegjëse për transportin e oksigjenit në gjak luan një rol në funksionimin normal të sistemit imunitar ndihmon në zvogëlimin e lodhjes

 • Lecithin 1500 mg
 • Vitamin B1 3,3 mg
 • Vitamin B2 4,2 mg
 • Pantothensäure 18 mg
 • Vitamin B6 4,2 mg
 • Vitamin B12 7,5 µg
 • Niacin 48 mg NE
 • Folsäure 600 µg
 • Vitamin E 36 mg α-TE
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 40 Kapsula
 • Merrni nje kapsul çdo ditë
 • Doppelherz