Doppelherz Vitamin D 2000 I.E.

Hulumtimet e fundit kanë treguar se vitamina D është një e vërtetë e gjithanshme për shëndetin. Sidoqoftë, shumë njerëz e konsumojnë atë në sasi shumë të vogla me ushqimin e tyre. Tabletat Doppelherz përmbajnë 50 μg vitaminë D. Kjo korrespondon me 2000 I.U. (Njësitë Ndërkombëtare) të vitaminës D.

Description

Vitamina D – vitamina e diellit Dihet prej kohësh që vitamina D kontribuon në mirëmbajtjen normale të kockave si “ndërtues i kalciumit”. Sot ne e dimë se vitamina D gjithashtu përmbush detyra të tjera të shumta të rëndësishme në trup. Vitamina D është një e vërtetë e gjithanshme për shëndetin: kontribuon në shfrytëzimin normal të kalciumit kontribuon në mirëmbajtjen e kockave dhe dhëmbëve normalë kontribuon në mirëmbajtjen e funksionit normal të muskujve kontribuon në ndarjen e qelizave dhe funksionimin normal të sistemit imunitar Vitamina e diellit vitaminë D Unë zemra e dyfishtë Trupi ynë mund të prodhojë vetë vitaminën D përmes ekspozimit të rregullt të lëkurës në rrezet e diellit. Sidoqoftë, ky prodhim i brendshëm shpesh nuk është i mjaftueshëm në pjesën tonë të botës. Sidomos në muajt e vjeshtës dhe dimrit, kur sistemi imunitar është veçanërisht i stresuar dhe sfiduar, trupi prodhon më pak vitaminë D. Aftësia e trupit për të prodhuar vetë vitaminën D gjithashtu mund të ulet me moshën e shtyrë. Nëse nuk ka ose prodhon pak në shtëpi të vitaminës D, kërkohet një furnizim i shtuar i vitaminës D përmes ushqimit. Sidoqoftë, shumë njerëz nuk marrin mjaftueshëm vitaminë D në dietën e tyre. Njerëzit e moshuar dhe të rinj preken veçanërisht. Vitamina D gjendet vetëm në disa ushqime si p.sh. B. peshk ose mëlçi në sasi të konsiderueshme.

  • Vitamin D 50 µg
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 45 Tableta

Rekomandohen të pihet:

  • Merrni 1 tabletë çdo ditë
  • Doppelherz