Doppelherz Diabetiker

Kombinimi i mikroelementeve të përshtatura për nevojat specifike të diabetikëve: Kur dieta ditore është e paekuilibruar, marrja e lëndëve ushqyese thelbësore është shpesh margjinale dhe jo optimale. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur ekziston një çrregullim metabolik ose kur duhet të ndiqet një dietë e kufizuar. Në këto raste rekomandohet marrja shtesë e lëndëve ushqyese.

Description

Mangësitë e vitaminave dhe mineraleve janë mjaft të zakonshme tek diabetikët dhe njerëzit që janë në dietë diabetike. Doppelherz® aktiv Vitaminat për Diabetikët janë krijuar posaçërisht për ta. Vitaminat e grupit B: Vitaminat B1, B2, B6, B12, acidi pantotenik, biotina dhe acidi folik kërkohen për të gjitha rrugët kryesore metabolike: ato janë veçanërisht thelbësore për funksionimin e duhur të metabolizmit të karbohidrateve. Diabetikët në mënyrë të njohur kanë një kërkesë më të lartë në vitamina B. Magnezi, Zinku, Kromi dhe Seleni luajnë një rol të rëndësishëm në rregullimin e glikemisë. Ato përfshihen në sintezën e insulinës dhe ndjeshmërinë e qelizave ndaj insulinës. Statusi i magnezit është veçanërisht i ndryshuar në diabetikët. Vitaminat C dhe E janë dy antioksidantë të fuqishëm që janë në gjendje të shkatërrojnë radikalet e lira. Meqenëse këto molekula të dëmshme gjenerohen në nivele më të larta për shkak të çrregullimeve metabolike, një pjesë shtesë e vitaminave C dhe E është e dobishme për diabetikët. Një tabletë ditore e Vitaminave për Diabetikët nga Doppelherz® aktiv ndihmon diabetikët të rivendosin një ekuilibër të mirë të mikroelementeve.

 • Biotinë 150 µg
 • Vitamina B1 2 mg
 • Vitamina B2 1.6 mg
 • Vitamina B6 3 mg
 • Vitamina B12 9 µg
 • Vitamina C 200 mg
 • Vitamina E 42 mg
 • Acid folik 450 μg
 • Niacin 18 mg
 • Acid pantotenik 6 mg
 • Magnez 200 mg
 • Krom 60 µg
 • Selen 30 μg
 • Zinku 5 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktoz
 • 30 Tableta

Rekomandohen të pihet:

 • Merrni 1 tabletë çdo ditë në vakt me lëng të mjaftueshëm. Mos përtyp. Tabletat mund të ndahen në dy gjysma, nëse është e nevojshme.
 • Doppelherz