Showing the single result

Doppelherz Kollagen 900 Hyaluron + Q10

Lëkura dhe indet lidhëse kanë një ndikim të rëndësishëm në pamjen tonë dhe janë një shenjë e bukur dhe tërheqëse. Ndërsa plakemi, lëkura jonë ka tendencë të bëhet më e hollë. Kjo ndodh kur përmbajtja e kolagjenit në lëkurë zvogëlohet dhe elasticiteti i lëkurës zvogëlohet. Marrja e rregullt e vitaminave dhe mineraleve mund të ndihmojë në mbështetjen e bukurisë natyrore nga brenda.