Doppelherz System KOLLAGEN BEAUTY

Sistemi Doppelherz KOLLAGEN BEAUTY përmban peptide kolagjeni për bukurinë e brendshme si dhe vitamina të zgjedhura dhe elementë gjurmë plus ekstrakt kokrrash açai. Si një suplement dietik me cilësi të lartë, sistemi Doppelherz KOLLAGEN BEAUTY është krijuar për përdorim afatgjatë. Një efekt i mundshëm ndodh pas 4 – 8 javësh.

Description

Vitamina A, zinku dhe biotina ndihmojnë në mirëmbajtjen e lëkurës normale Bakër për një kontribut në pigmentimin normal të lëkurës dhe formimin normal të indit lidhor Me 100 mg ekstrakt açai Shishe praktike për pije me aromë të shijshme të liçit dhe pjeprit Lëkura – pasqyra e jetës sonë Lëkura është organi ynë më i madh dhe na mbështjell si një shtresë mbrojtëse. Lëkura e freskët shoqërohet me rininë, bukurinë dhe gëzimin de vivre. Sidoqoftë, proceset natyrore të plakjes dhe ndikimet mjedisore ndryshojnë lëkurën – ajo humbet tensionin dhe elasticitetin e saj. Ruajtja e përditshme, ushqimi i mirë dhe ushtrimet në ajër të pastër të gjitha ju ndihmojnë të dukeni më të rinj për më shumë kohë. Por ka edhe substanca që mund të mbështesin lëkurën tonë nga brenda: peptidet e kolagjenit. Kur jemi të rinj, lëkura jonë është e fortë, elastike, e lëmuar dhe e bukur. Mund të ruajë shumë ujë dhe është pa rrudha. Sidoqoftë, me kalimin e viteve, formimi i kolagjenit zvogëlohet: Lëkura humbet lagështinë dhe bëhet më e thatë Shtë më pak e fortë dhe elastike Bëhet më i hollë dhe ka tendencë të rrudhoset.

 • Karoten beta 0,96 mg
 • Vitamina E 3 mg α-TE
 • Biotinë 150 µg
 • Vitamina C 80 mg
 • Zinku 5 mg
 • Bakër 150 µg
 • Peptidet e kolagjenit 2.5 g
 • Ekstrakt Acai Berry 100 mg
 • Pa gluten
 • Pa laktozë
 • 30 Shishe te vogla

Rekomandohen të pihet:

 • Konsumoni çdo ditë përmbajtjen e një shisheje . Shkundni mirë para konsumit.
 • Doppelherz