Showing all 9 results

Coenzyme Q10

Sistemi Doppelherz COENZYM Q10 100 + VITAMINA mbështet metabolizmin e energjisë me vitaminat B dhe kontribuon në mbrojtjen e qelizave me vitaminë E dhe selen. Gjithashtu përmban 100 mg koenzimë Q10. Koenzima Q10 është një substancë që lidhet me disa vitamina dhe i përket grupit të ubikinoneve.

Doppelherz system FÜR IHN

Sistemi Doppelherz FUR IHN përmban vitamina, minerale dhe elementë gjurmë të zgjedhur me kujdes të vitaminës A – zinkut, të cilat përfshihen në procese të shumta metabolike në trup dhe janë përshtatur posaçërisht për nevojat e burrave. Ai gjithashtu përmban 20 mg koenzimë Q10, 50 mg ekstrakt shege dhe 135 mg ekstrakt të farës së kungullit.

Doppelherz System IMMUN Family

Multivitamina për mbrojtjen e të gjithë familjes. Kur moti nuk mund të vendosë dhe jashtë është lagësht dhe i ftohtë ose me diell dhe ngrohtë, kërkesat për mbrojtjen rriten. Kjo shpesh nënkupton punë me të vështirë për sistemin tonë imunitar.

Immun Multivitamine Family

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Magnesium 400 Night

Një gjumë i shëndetshëm është i rëndësishëm që të keni një ditë të mirë dhe që të qëndroni efiçentë.
Doppelherz Magnesium 400 për natën i ofron trupit tuaj 400mg magnezium gjatë natës, që kontribuon në një funksion normal të muskujve. Për më tepër, ndihmon në balancën e elektrolitëve dhe në funksionin e sistemit nervor.

Schwhangere Mutter

Zgjedhja e ushqimeve të shëndetshme dhe furnizimi i mjaftueshëm me vitamina, minerale dhe acide yndyrore të vlefshme omega-3 janë të një rëndësie të madhe. Nevoja për disa vitamina dhe minerale rritet ndjeshëm gjatë shtatzënisë, pasi nëna duhet të kujdeset për fëmijën e palindur. Nevoja për shumë lëndë ushqyese rritet ndjeshëm edhe gjatë ushqyerjes me gji.

Vital Materna Plus

Formula e avancuar për të mbështetur konceptimin, shtatzëninë dhe ushqyerjen me gji Punimet e fundit shkencore tregojnë se një furnizim i mirë me vitamina, minerale dhe lëndë ushqyese të veçanta në dy muajt para konceptimit ka një ndikim pozitiv në shëndetin e fëmijës që do të lindë. Doppelherz® aktiv krijoi suplementin ushqimor Vital Materna PLUS për të ndihmuar gratë gjatë shtatzënisë që nga momenti i konceptimit deri në fund të periudhës së ushqyerjes me gji. Acidi folik për plotësimin e folatit perikonceptiv.

Vitamin C 1000 Eferveshente

Sistemi Doppelherz VITAMIN C 1000 me tableta ferveshente përmban 1000 mg vitaminë C. Në këtë mënyrë mbështet funksionin normal të sistemit imunitar – edhe me kërkesa të shtuara për vitaminë C – me vetëm 1 tabletë në ditë.

Vitamin D3 + K2 1900

Kockat e shëndetshme janë të rëndësishme në çdo moshë, sepse ato formojnë kornizën e trupit tonë. Përveç kalciumit mineral, rol të rëndësishëm në ruajtjen e kockave luajnë edhe vitamina D dhe vitamina K.