Doppelherz Vitamin C 1000 + Vitamin D

Një furnizim i mjaftueshëm i lëndëve ushqyese luan një rol të rëndësishëm në një sistem të fortë imunitar dhe mbrojtje të shëndetshme. Doppelherz Vitamina C 1000 + Vitamina D DEPOT siguron 1000 mg të vitaminës C në kombinim me 800 I.U të vitaminës D3 për të mbështetur funksionimin normal të sistemit imunitar.

Description

Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe mbrojtjen e shëndetshme, si dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ. Vitamina D – e gjithanshme për shëndetin tuaj – kontribuon në mirëmbajtjen normale të kockave dhe funksionimin normal të muskujve. Përveç kësaj, kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Një tabletë DEPOT përmban 20 μg vitaminë D3. Kjo korrespondon me 800 IU (njësi ndërkombëtare) të vitaminës D3. Trupat tanë mund të prodhojnë vetë vitaminën D përmes ekspozimit të rregullt në rrezet e diellit. Sidoqoftë, ky prodhim i brendshëm shpesh nuk është i mjaftueshëm në pjesën tonë të botës. Sidomos në muajt e vjeshtës dhe dimrit, kur metabolizmi stresohet dhe sfidohet, trupi prodhon më pak vitaminë D. Nëse nuk ka ose prodhon pak në shtëpi të vitaminës D, kërkohet një furnizim i shtuar i vitaminës D përmes ushqimit. Trupi nuk mund të ruajë vitamina të caktuara për një kohë të gjatë. Janë z. Nëse, për shembull, sasi të mëdha të vitaminës C merren menjëherë, trupi nxjerr disa prej tyre të papërdorura.

  • Vitamin C 1000 mg
  • Vitamin D 20 µg
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 30 Tableta

Rekomandohen të pihet:

  • Merrni 1 tablet çdo ditë
  • Doppelherz