Doppelherz System VITAMIN C 1000 BRAUSETABLETTEN

Sistemi Doppelherz VITAMIN C 1000 TABLETAT EFERVATIVE përmbajnë 1000 mg vitaminë C dhe në këtë mënyrë mbështesin funksionin normal të sistemit imunitar – edhe kur ka një nevojë të shtuar për vitaminë C

Description

Nëse hamë një dietë të ekuilibruar dhe konsumojmë shumë vitamina dhe lëndë ushqyese të ndryshme, ne mund ta mbështesim aktivisht trupin tonë në prodhimin e qelizave imune dhe kështu rezistencën tonë në sezonin e lagësht dhe të ftohtë. Vitamina C në veçanti – e njohur edhe si acid askorbik – është një klasik për sistemin imunitar, detyra më e famshme e së cilës është ndoshta mbështetja e sistemit imunitar.

  • Vitamin C 1000 mg
  • Pa gluten
  • Pa laktozë
  • 40 Tableta

Rekomandohen të pihet:

  • Pini një tabletë çdo ditë të tretur në një gotë ujë (200 ml).
  • Doppelherz