Showing the single result

Doppelherz Vitamin C 1000 + Vitamin D

Një furnizim i mjaftueshëm i lëndëve ushqyese luan një rol të rëndësishëm në një sistem të fortë imunitar dhe mbrojtje të shëndetshme. Doppelherz Vitamina C 1000 + Vitamina D DEPOT siguron 1000 mg të vitaminës C në kombinim me 800 I.U të vitaminës D3 për të mbështetur funksionimin normal të sistemit imunitar.