Balsami Aloe Vera Me Efekt Freskues Pas Diellit

Veprim i menjëhershëm: formula xhel siguron lehtësim efektiv, freskim dhe hidratim të lëkurës. Sapo aplikoni produktin freskia ndjehet menjëherë në lëkurë.

Description

Aloe Vera përmirëson mbajtjen e ujit dhe e mban lëkurën elastike, duke siguruar lagështinë e nevojshme dhe garantonë kështu efektin nxirës per një kohë të gjatë.
Kamomili qetëson lëkurën pas ekspozimit në diell.

  • Aplikojeni në mënyrë të barabartë pas ekspozimit në diell.