Hyaluron Boost Serum

Si një substancë endogjene, acidi hialuronik është pjesë e indit lidhës të lëkurës dhe ruan lagështi të rëndësishme për shkak të vetive të tij lidhëse për ujin. Acidi hialuronik prodhohet në qeliza të veçanta të indit lidhor, por fatkeqësisht ky prodhim endogjen zvogëlohet me kalimin e moshës.

Category:

Description

Formulimi shumë i koncentruar i kozmetikës Doppelherz aktiv Hyaluron Boost Serum ka një efekt intensiv hidratues. Kjo mbulon në mënyrë aktive lëkurën nga brenda dhe rrit elasticitetin dhe elasticitetin e saj. Efekti kundër plakjes: Lëkura është e mbushur në mënyrë aktive nga brenda dhe e bën atë të duket më e re. Përveç kësaj, lëkura mbrohet nga thatësia. Efekti përforcues: Rrudhat mbushen nga brenda dhe thellësia e rrudhave zvogëlohet ndjeshëm.

Aplikim i thjeshtë: Doppelherz përmban 5 ampula qelqi me nga 2 ml secila + hapës ampulash

Qafa e ampulës mbulohet dhe hapet me hapësin e ampulës së mbyllur. Përmbajtja e një ampule aplikohet një herë në ditë në lëkurë të pastër dhe të thatë në fytyrë, qafë dhe dekolte dhe masazhohet lehtë derisa serumi të përthithet plotësisht në lëkurë.

 • Aqua,
 • Glicerinë,
 • Acid hialuronik të hidrolizuar,
 • Hialuronat natriumi,
 • Ekstrakt i gjetheve Vitis Vinifera*,
 • Ekstrakt i gjetheve të Camellia Sinensis*,
 • Ekstrakt i gjetheve të Ginkgo Biluba,
 • Carnitine HCL,
 • Fenoksietanol,
 • Glukonat natriumi,
 • Kaliumi,
 • Ksancidil,
 • Sorbateil,
 • Sorbateil Guantiksium
 • 5 Kapsula (5x2ml)
 • Përmbajtja e një ampule aplikohet një herë në ditë në lëkurë të pastër
 • Doppelherz