Kollagen 3000

Indi lidhor nën shtresën e sipërme të lëkurës tek të rinjtë përbëhet nga 80 për qind kolagjen. Por deri në moshën 25 vjeçare, prodhimi i vetë trupit bie. Përveç kësaj, faktorët e jashtëm si rrezatimi UV nga dielli dhe zakonet e këqija të jetesës përshpejtojnë rënien e kolagjenit. Pasojat e degradimit të kolagjenit janë tashmë të dukshme që në moshën 30-vjeçare: tensioni i lëkurës zvogëlohet ngadalë dhe shfaqen rrudhat e para.

Category:

Description

Marrja e rregullt e vitaminave dhe mineraleve mund të ndihmojë në mbështetjen e shëndetit të lëkurës. Një lëng Stick Doppelherz Collagen 3000 përmban 3000 mg hidroliz kolagjeni, si dhe vitamina dhe elementë gjurmë të zgjedhur dhe ka shije të këndshme frutash.

Doppelherz Collagen 3000 Liquid është e shijshme të merret shpejt dhe drejtpërdrejt. Vitamina A, zinku dhe biotina kontribuojnë në ruajtjen e lëkurës normale. Bakri kontribuon në ruajtjen e indit lidhor normal dhe pigmentimin normal të lëkurës. Mangani mbështet formimin normal të indit lidhës. Vitamina B2, vitamina E dhe zinku kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Niacina luan një rol në metabolizmin e energjisë.

 • Vitamin A 120 µg RE
 • Vitamin E 1,8 mg alpha-TE
 • Vitamin B2 0,21 mg
 • Niacin 2,4 mg NE
 • Biotin 50 µg
 • Zink 1,5 mg
 • Kupfer 150 µg
 • Mangan 0,3 mg
 • Kollagenhydrolysat 3000 mg
 • 14 Stika
 • Konsumoni përmbajtjen e një stike çdo ditë.
 • Doppelherz