Kollagen + Hyaluron + Ceramide

Lëkura dhe indi lidhor kanë një ndikim të rëndësishëm në pamjen tonë dhe janë një shenjë e pamjes së mirë dhe atraktivitetit. Megjithatë, me rritjen e moshës, si kolagjeni ashtu edhe elasticiteti i lëkurës ulen natyrshëm. Ampulat e pirjes së Doppelherz Collagen + Hyaluron + Ceramide përmbajnë vitamina të zgjedhura dhe elementë gjurmë për funksionin normal të lëkurës dhe indit lidhës. Përveç kësaj, ampulat e gatshme për pije përmbajnë 1000 mg hidroliz kolagjeni, 50 mg acid hialuronik dhe 15 mg ceramide nga ekstrakti i farës së grurit.

Category:

Description

Ampulat e pijes Doppelherz Collagen + Hyaluron + Caramide përmbajnë: Kolagjeni: Kolagjeni është një proteinë e rëndësishme strukturore e lëkurës dhe gjendet kryesisht në indin lidhës. Acidi hialuronik: Acidi hialuronik është një substancë endogjene në lëkurë. Kryesisht prodhohet në fibroblaste dhe qeliza të tjera të veçanta të indit lidhor. Qeramidet: Qeramidet janë yndyrat (lipidet) e vetë lëkurës. Vitaminë C: Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të lëkurës. Biotin, Zink dhe Niacinë: Elementët gjurmë biotina dhe zinku si dhe vitamina niacinë mbështesin ruajtjen e lëkurës normale. Mangani: Elementi gjurmë mangani mbështet formimin normal të indit lidhës.

 • Vitamin C 80 mg
 • Niacin 16 mg NE
 • Biotin 100 µg
 • Zink 5 mg
 • Mangan 0,4 mg
 • Kollagenhydrolysat 1 g
 • Hyaluronsäure 50 mg
 • Ceramide 15 mg
 • Pa laktoze
 • 14 Ampula
 • Konsumoni përmbajtjen e një ampule çdo ditë. Tundeni mirë para konsumimit.
 • Doppelherz