Rainbovit Baby DHA+D3

Kapsulat Rainbovit Baby DHA + D3 është një shtesë dietike me cilësi të lartë, e cila është një burim i pasur i DHA dhe vitaminës natyrore D3 (nga lanolina) e tretur në cilësi të çertifikuar Schizochytrium sp. vaj algash. Treguesi: DHA kontribuon në: funksionin korrekt të trurit, shikimin korrekt, zhvillimin e sensit vizual tek foshnjat nën 12 muaj. Vitamina D mban: Funksionin e duhur të sistemit imunitar, Performancën e saktë të muskujve, rritjen normale dhe zhvillimin e kockave tek fëmijët.

Description

Kapsulat Rainbovit Baby DHA + D3 është një shtesë dietike me cilësi të lartë, e cila është një burim i pasur i DHA dhe vitaminës natyrore D3 (nga lanolina) e tretur në cilësi të çertifikuar Schizochytrium sp. vaj algash. Treguesi: DHA kontribuon në: funksionin korrekt të trurit, shikimin korrekt, zhvillimin e sensit vizual tek foshnjat nën 12 muaj. Vitamina D mban: Funksionin e duhur të sistemit imunitar, Performancën e saktë të muskujve, rritjen normale dhe zhvillimin e kockave tek fëmijët

  • Schizochytrium sp
  • vaj algash (burimi i acidit DHA-dokosaheksaenoik)
  • Vitamina D3 (kolecalciferol).
  • 30 Kapsula
  • Rainbovit