Showing the single result

Doppelherz System KOLLAGEN BEAUTY

Sistemi Doppelherz KOLLAGEN BEAUTY përmban peptide kolagjeni për bukurinë e brendshme si dhe vitamina të zgjedhura dhe elementë gjurmë plus ekstrakt kokrrash açai. Si një suplement dietik me cilësi të lartë, sistemi Doppelherz KOLLAGEN BEAUTY është krijuar për përdorim afatgjatë. Një efekt i mundshëm ndodh pas 4 – 8 javësh.