Doppelherz Immunitive Sage with Honey + Menthol

I lehtë për t’u përgatitur dhe i shijshëm, Immuntive Sage nga Doppelherz ndihmon për të mbështetur sistemin imunitar.

Description

 Gjatë dimrit, kjo pije e nxehtë mbush trupin me ngrohtësi të këndshme. Pluhuri i çastit është gjithashtu i përshtatur mirë për të përgatitur një pije freskuese të ftohtë. Një qeskë përmban 390 mg ekstrakt të gjetheve të urtë, 2 mg Vitaminë B2, 6 mg Niacinë, 300 mg Vitaminë C dhe 5 mg Zink.

  • Ekstrakt të gjetheve të urtë 390 mg
  • Vitaminë B2 2 mg
  • Niacinë 6 mg
  • Vitaminë C 300 mg
  • Zink 5 mg
  • 10 bustina
  • Rekomandohen të pihen:
    • 1-2 bustina ne dite
  • Doppelherz